Ahmad Marei är ny systemutvecklare i vårt team. Välkommen till oss!

Ahmad har under våren och försommaren gjort sin praktik hos oss på Mirror. Praktiken ledde till anställning och vi är glada att välkomna Ahmad in i gänget!

Berätta lite om dig själv!

Jag är född och uppvuxen i Syrien, där jag studerade programmering och informationsteknik på universitetet. 2015 flyttade jag till Sverige. Jag bor nu i Luleå. Min familj bor i Syrien, men de ska komma till Sverige i oktober. På fritiden tycker jag om att umgås med familj och vänner och att laga mat. 

Vad har du jobbat med tidigare?

I Sverige har jag studerat Korta vägen, en utbildning inriktad mot personer som är utomnordiska akademiker och som har varit bosatta i Sverige i några år. Mirror är mitt första jobb i Sverige.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Att få bra erfarenhet inom programmering, att lära känna alla mina kollegor och att utveckla mitt svenska språk.